Nieuws

BAM verduurzaamt woningen ASR

06-09-2017

BAM Wonen start de verduurzaming van 216 appartementen in Utrecht van het ASR Dutch Core Residential Fund, in beheer bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

 

Meer...

Van ’t Hof Rijnland beheerder van 26 nieuwe complexen

08-08-2017

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft per 1 augustus haar beheerportefeuille uitgebreid met 26 nieuwe complexen.

Meer...

Bouwfonds IM en Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement kiezen voor Greenwheels

12-06-2017

Bouwfonds IM en Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement kiezen voor Greenwheels

Op donderdag 1 juni 2017 hebben Bouwfonds Investment Management , Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement en Greenwheels op de PROVADA een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Meer...

Coever Vastgoed, Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement en ACM Vastgoedmanagement werken met REMS Dashboards van Kalshoven Automation

02-06-2017

Op de Provada heben Kalshoven Automation en Coever Vastgoed een overeenkomst gesloten voor het gebruikmaken van REMS Dashboards op basis van Tableau.

Coever Vastgoed is de eerste investmentmanager voor een particuliere vastgoedbelegger die met REMS Dashboards gaat werken.

Meer...

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement zorgt voor complete verhuur en oplevering van studentenappartementencomplex Clusius in Leiden.

02-06-2017

Van ’t Hof Rijnland heeft 178 studentenappartementen van het project Clusius opgeleverd. De studentenappartementen bevinden zich in het Leiden Bio Science Park.

Het complete studentenappartementencomplex is voor oplevering door Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement verhuurd.

Het afgelopen jaar heeft Van ’t Hof Rijnland ca. 1.000 studentenkamers in Den Haag, Groningen en Leiden opgeleverd en in beheer genomen. De woningen worden door zowel Nederlandse als internationale studenten bewoond.  De woningen worden gestoffeerd en deels gemeubileerd te huur aangeboden. In Den Haag is het ook mogelijk de studentenkamers op basis ’’ short-stay’’ te huren.

Meer...