Over ons

"Huren, een goede keuze!"

Ons motto zegt het al: met een huurwoning van Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement maakt u altijd een goede keuze.

Met meer dan 18.000 woningen in beheer is Van 't Hof Rijnland één van de grootste aanbieders in de regio Zuid-Holland en Utrecht. Op elk moment hebben wij meer dan 300 woningen te huur, veelal direct beschikbaar. Via onze 4 kantoren, in Zoetermeer, Den Haag (Ypenburg), Den Haag (WTC) en Utrecht, is er altijd een kantoor dichtbij voor uw gemak.

De woningen van Van 't Hof Rijnland verkeren altijd in goede staat. Indien er onverhoopt toch een reparatie noodzakelijk is, staat onze technische dienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Wij werken met speciaal geselecteerde aannemers, waardoor de zorg voor ons vastgoed en dus uw woning immer gewaarborgd is.

Via onze eigen website projecteren wij een groot deel van ons beschikbare als ook ons totale aanbod. Op onze site is ook allerlei nuttige informatie te verkrijgen.
Doordat wij naast verhuur ook gespecialiseerd zijn in financieel management, account management, technisch management en VvE management, kunnen wij met recht zeggen:

"De kracht zit ’m in specialisme."


Vastgoedmanagement is het optimaliseren van de beleggingskwaliteit en de gebruiksmogelijkheden van onroerend goed.

Vastgoedmanagement is het uitvoeren van en het adviseren over het beleid van een opdrachtgever, waarbij de belangen van verhuurder en huurder optimaal geïntegreerd dienen te zijn.

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement is de specialist binnen dit vakgebied. Onze organisatie kenmerkt zich door een gedegen kennis van de regionale onroerendgoedmarkt. Korte lijnen, deskundigheid en ‘personal touch’ van onze medewerkers garanderen een kwalitatief hoogstaand beheer van uw belegging. Door ons netwerk van front offices is er altijd een regionale vestiging in de buurt van uw onroerend goed. Door onze omvang zijn wij in staat om  een goed beeld van de gehele regionale onroerendgoedmarkt te hebben. Het fundament van vastgoedmanagement wordt gevormd door de pijlers: accountmanagement, technisch management, financieel management en management voor Verenigingen van Eigenaars (VvE). De nauwe samenwerking tussen deze bedrijfsonderdelen zorgt voor een totaalpakket van het onroerend goed.


Wij zijn met name actief in het Groene Hart, de Westelijke- en Oostelijke Randstad. Daar beheren wij circa 30.000 woningen (huur en koop), winkels, bedrijfsruimten en kantoren. Onze klanten zijn institutionele- en particuliere beleggers en Vereniging van Eigenaren (VvE).