Huren in 4 stappen

Stap 1 – selecteer de woning of het project van uw keuze

Kies in ons direct beschikbare aanbod een woning die u graag zou willen huren of kies in ons totale aanbod een complex waarin u graag zou willen wonen.

 

Stap 2 – Registreren en bezichtigen

Indien de woning direct beschikbaar is kunt u direct een afspraak met ons maken om de woning te bezichtigen. Indien u naar aanleiding hiervan de woning wilt huren, vragen we u om ons inschrijfformulier, dat u bij “downloads” kunt downloaden, naar ons toe te sturen. Dit kan per post (of per e-mail voor een snelle afhandeling, in dat geval vragen we u wel het origineel per post na te sturen).

Indien de woning nog bewoond is, vragen we u om eerst het inschrijfformulier toe te sturen. Als het om een woning gaat die op korte termijn beschikbaar komt, zullen we u in contact brengen met de huidige bewoner.

Indien er een wachtlijst voor de woning of het project is, zullen we u op de wachtlijst plaatsen. Op het moment dat er iets vrij komt en u hiervoor in aanmerking komt, benaderen we u per telefoon, e-mail of per post.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of indien uw geen regelmatig inkomen ontvangt kan het zo zijn dat we u vragen een waarborgsom of een bankgarantie te stellen. Dit is meestal ter grootte van 3 maanden huur (incl. servicekosten).

In uitzonderlijke gevallen zullen wij u vragen om een borg/bankgarantie ter grootte van 6 maanden huur(of meer).

 

Stap 3 – Tekenen huurovereenkomst

Na beoordeling van uw inschrijfgegevens en het door u accepteren van de woning zullen wij een huurovereenkomst opstellen. Voor de ondertekening hiervan zal meestal op kantoor een afspraak worden gemaakt met één van onze verhuurmedewerkers. Van tevoren sturen wij u een concept per e-mail toe, zodat u deze alvast door kunt lezen.

 

Stap 4 – De oplevering van de woning en de verhuizing

Nadat de huurovereenkomst getekend is en, indien van toepassing, de waarborgsom op bankgarantie gesteld is, zal een technisch opzichter van ons de woning aan u opleveren. U krijgt dan officieel de sleutels uitgereikt van uw nieuwe Van ’t Hof Rijnland huurwoning. Wij wensen u veel woongenot!