Het betreft een eengezinswoning in de groene, kindvriendelijke wijk Noordhove in Zoetermeer. De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum "Noordhove", basisscholen en openbaar vervoer. Aan de rand van de wijk ligt de Noord Aa plas met wandel- en fietspaden.

Indeling
Entree met toilet, meterkast en trapopgang. Woonkamer van ruimt 30 m2 en aan de voorkant gelegen open keuken.

Eerste verdieping
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers van respectievelijk 16 m2, 13 m2 en 8 m2 en een badkamer met wastafel, toilet, ligbad en separate douche.

Zolder
De ruime zolder van 45 m2 is een open ruimte met tevens de opstelplaats van de cv-ketel, wasmachine en droger.

Algemene info
Noordhove is de meest noordelijke wijk van Zoetermeer. De wijk is ruim en kindvriendelijk van opzet en heeft een groen karakter. Met een eigen winkelcentrum en gezondheidscentrum, diverse scholen en speelpleintjes is het voorzieningenaanbod van hoog niveau.
Bovendien ligt Noordhove dichtbij recreatiegebied de Noord Aa plas, waar veel bewoners bij mooi weer te vinden zijn.

Zoetermeer ligt midden in het groene hart, op een steenworp afstand van Den Haag, Leiden en Rotterdam. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de Zoetermeerse wijk Noordhove goed bereikbaar. Er zijn goede uitvalswegen en het NS-station bevindt zich in de nabijheid. Ook de RandstandRail heeft haltes in de wijk.

Huurvoorwaarden
De huurvoorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning kunt u op onze website terugvinden. Bij het direct beschikbare aanbod staan de voorwaarden bij elke woning vermeld in het kopje "huurvoorwaarden". De huurvoorwaarden zijn ook terug te vinden onder het kopje "informatie", waarna u eveneens het blokje "huurvoorwaarden" kunt aanklikken.
Maps
Streetview

Reageer op deze woning


De heer   Mevrouw
Verzenden

Stuur door


 
Verzenden