Ga terug

Ambachtsschool — Gouda

Extra informatie

Verhuurinformatie
Wilt u meer informatie of zich registreren als belangstellende, dan kunt u contact opnemen met:

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Postbus 612, 2700 AP Zoetermeer
Telefoon: 079-3296666
E-mail: nieuwbouw@hof-rijnland.nl

www.hurenindeambachtsschool.nl


Documenten

De leukste huurwoningen van de klas!
Wonen, maar dan anders? Huur een appartement in De Ambachtsschool aan de Graaf Florisweg! De oude school is compleet verbouwd. Gebleven is de monumentale sfeer van de jaren dertig. Nieuw is het comfort van nu. Hier vind je de leukste appartementen en eengezinswoningen van de héle klas!

Oost West, Noord best!
De Ambachtsschool ligt in een wijk van Gouda die nog echt karakteristiek is: Noord. Het is er ideaal wonen. Alle voorzieningen vind je om de hoek. Het spoor over en je staat in hartje stad. Vijf minuten fietsen naar en je kunt genieten van de Reeuwijkse Plassen. En vijf minuten met de auto en je hebt de de A12 is binnen bereik.

Monumentaal wonen
De Ambachtsschool is gebouwd in 1932. Zo'n uitstraling is karakteristiek voor de Graaf Florisweg. Niet toevallig is de school nu een Rijksmonument. Nog altijd hangt er de sfeer van de jaren dertig. Met behoud van de charme is de school compleet gerenoveerd en verbouwd. Het resultaat: 64 prachtige appartementen en 3 eengezinswoningen. 

Verhuur gestart!

De verhuur voor dit project verloopt via de projectwebsite. Hier kunt u terecht voor meer informatie over de woningen, de huurvoorwaarden en kunt u zich digitaal inschrijven. 

Bezoek de projectwebsite www.hurenindeambachtsschool.nl en laat u verrassen door dit unieke project!

Huurprijzen van € 730,00 tot € 1.795,00

Huurprijzen zijn exclusief servicekosten. Voor de appartementen bedragen de servicekosten €55,00 per maand en voor de eengezinswoningen €20,00 per maand.