Ga terug

Binnendoor — Waddinxveen

Extra informatie

Verhuurinformatie
Wilt u meer informatie of zich registreren als belangstellende, dan kunt u contact opnemen met:

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Postbus 612, 2700 AP Zoetermeer
Telefoon: 079-3296666
E-mail: nieuwbouw@hof-rijnland.nl

lhttp://hureninwaddinxveen.nl

 

 


Documenten

In het nieuwe centrum van Waddinxveen is het goed toeven zijn. Een ware ontmoetingsplaats voor jong en oud.

U kunt er lekker shoppen, een terrasje pakken en u kunt er wonen omgeven door water, winkels en groene binnentuinen.  Een intieme woonomgeving met comfort en rust in de nabijheid van het bruisende centrum met alle voorzieningen en winkels? ’s Morgens lekker ontbijten op uw balkon, genieten van uw nieuwe thuis en ’s avonds even een hapje eten in het centrum?

Dat kan in Winkelcentrum Gouweplein!

Willem Jan Hagg van RPHS Architecten maakte het ontwerp voor appartementengebouw tussen Binnendoor en het Gouweplein. Dit bijzondere gebouw is de eyecatcher van het Gouweplein, dankzij een gevarieerd gevelzicht. In het gebouw is ruimte voor 25 mooi afgewerkte twee- en driekamer huurappartementen in de vrije sector, waarbij u kunt kiezen uit een tussenappartement of een hoekappartement welke variëren van circa 81 m2 tot 104 m2. Alle appartementen beschikken over een royale buitenruimte(balkon), een eigen berging en een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

De appartementen worden voorzien van een luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. De luxe badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Huurprijzen van ca. € 890,00 tot ca. € 1.035,00 per maand inclusief parkeerplaats exclusief servicekosten (€ 45,00 tot € 55,00 per maand)

De woningen zijn per 1 september 2017 te huur en dus op korte termijn beschikbaar!

De modelwoning aan het Binnendoor 21 (2e etage) is vrijdag 8, 15 en 22 september geopend van 15.30 uur tot 17.00 uur. Tevens is de modelwoning geopend tijdens de Open Huizen route op zaterdag 30 september a.s. van 11.00 uur tot 14.00 uur. Een bezichtiging op afspraak is ook mogelijk!

Interesse? Neem dan contact met ons op!